fbpx

PERHATIAN! Kepada Pekerja Atau Pendiri Bisnes Yang Berpendapatan Tinggi Tapi Masih Tak Ada Strategi Urus Kewangan, Duit Bocor Sana Sini, Dan Tak Nampak Cara Untuk Bersara Dengan Selamat Dan Selesa.

Memperkenalkan.. Sebuah “Private Session” yang bakal bongkarkan 3 Strategi Mudah Untuk Anda Rancang kewangan, Tanpa Perlu Pening Kepala & Habis Ribuan Ringgit Untuk Belajar Semua Benda Sendiri!

Luangkan masa sejam dengan saya secara "face to face" untuk saya bantu anda rancang kewangan anda untuk capai matlamat kewangan anda dengan lebih pantas.. (100% PERCUMA!)

Isi Maklumat Anda Dibawah Untuk Maklumat Lanjut:

(Maklumat anda dijamin 100% selamat.)

Penting Sangat Ke Pengurusan Kewangan Ni?

Ini antara statistik membimbangkan di Malaysia. Cuba perhatikan.

“52% rakyat Malaysia berasa sukar untuk menyediakan RM1,000 sekiranya berlaku kecemasan” – Suruhanjaya Sekuriti Malaysia

Tak ada orang suka cakap pasal kecemasan. Tapi malangnya, ianya biasa terjadi. Dan bila ianya terjadi, mungkin anda perlu keluarkan duit sehingga empat, lima, enam angka.

“Hanya 1 daripada 10 pekerja di Malaysia boleh bertahan lebih 6 bulan tanpa gaji.” – Bank Negara Malaysia

90% lagi memang tak bersedia untuk hadapi kemungkinan seperti hilang pekerjaan, dipecat, hilang keupayaan untuk berkerja, kemalangan, dan macam2 lagi.

“Kadar inflasi Malaysia meningkat pada 2.3 peratus pada Januari 2022” – Jabatan Perangkaan Malaysia

Makin lama anda simpan duit anda dalam bank, makin kurang kuasa membeli anda. Kerja keras dan simpan duit sebanyak mungkin bukanlah strategi paling bagus di zaman sekarang.

Sebenarnya solusi kepada semua masalah ni memang ada.. Cuma ramai yang belum tahu, taknak ambik tahu, atau malu untuk ambik tahu.

Rezeki anda jumpa peluang ni. Saya akan kongsikan caranya kepada anda.

(Peluang terhad untuk 79 orang yang terawal)

Siapa yang patut ambil peluang ni:

Saya mencari pekerja (kerajaan ataupun swasta) atau pendiri bisnes yang..

Tak Ada Simpanan Kecemasan

Dah berpuluh tahun kerja tapi masih takde wang simpanan yang kukuh. Sekali sahaja kemalangan boleh lesapkan semua simpanan.

Tak Ada Rancangan Persaraan

Tak ada perancangan yang jelas untuk persaraan. Tak tahu pun berapa yang diperlukan dan apa perlu dibuat untuk bersara dengan selesa.

Selalu Rugi Dalam Pelaburan

Dah cuba pelbagai jenis pelaburan tapi asyik rugi. Asyik terpengaruh dengan orang, nak cuba melabur, sudahnya duit hangus dan melebur.

Takut Dan Tak Tahu Melabur

Simpanan dah banyak dalam bank, tapi takut dan tak tahu melabur, tunggu masa duit dimakan inflasi dan berkurang nilai setiap hari.

Risaukan Masa Depan Anak-Anak

Belum ada perancangan untuk masa depan & pendidikan anak-anak. Hanya berharap anak usaha gigih untuk dapat biasiswa atau pinjaman. Kalau tak dapat?

Berkira Nak Kongsi Rezeki

Pendapatan makin besar tapi masih berkira-kira nak sedekah. Ingat makin kaya makin banyak sedekah, rupanya makin banyak alasan.

Jika anda ada mana-mana ciri-ciri diatas, anda berada di tempat yang tepat! Jom bagi peluang kepada diri anda untuk ubah nasib diri dan keluarga mulai hari ini.

(Peluang terhad untuk 20 yang terawal)

Apa yang anda akan dapat dari sesi konsultansi Ini:

"Bedah Kewangan" Cara Simple

Langkah penting untuk "tampal kebocoran" dan ketahui "dosa kewangan" yang mungkin anda buat tanpa sengaja selama ni.

Strategi Urus Kewangan Gaya Pro

Ketahui strategi "Attack" dan "Defense" yang terbukti berkesan untuk urus kewangan tanpa pening kepala.

Rahsia Ganda Wang Cara Selamat

Rahsia guna "Wang Tersembunyi" yang anda ada untuk melabur di tempat yang mudah, selamat & patuh syariah. (Ramai tak tahu benda ni..)

Jimat Masa, Tenaga & Emosi

Anda tak perlu lagi guna kaedah "try & error". Guna sahaja strategi kami yang terbukti berkesan untuk ribuan klien kami.

Solusi Yang Spesifik & "Personalised"

Lain orang, lain keadaan, lain impian, lain masalah dan lain solusi. Sangat penting untuk tahu solusi yang tepat dengan diri sendiri.

Solusi Yang Mudah Faham, Praktikal & "Actionable"

Habis je sesi ni anda boleh terus praktikkan ilmu dan strategi yang dikongsikan dalam sesi ini.

Lebih cepat anda sedar dan ambil tahu tentang ilmu pengurusan kewangan, lebih kurang risiko kerugian yang anda perlu tanggung dikemudian hari.

(Peluang terhad untuk 20 yang terawal)

Dikuasakan Oleh:

COPYRIGHT 2022 | SHAFIQFAHMI.COM

×

Powered by WhatsApp Chat

× Whatsapp